Minne mennä Ilomantsissa viikolla 24?

Minne mennä ja mitä tehdä Ilomantsissa viikolla 24? Tässä on muutamia menovinkkejä tälle viikolle!

Tiistaina 14.6. ja torstaina 16.6. kahdella leikkikentällä järjestetään ohjattua toimintaa, ja lisäksi lapsille pidetään yleisurheilukisat Ilomantsin liikuntahallin kentällä torstaina klo 18. Ilmoittautumisia otetaan vastaan klo 17.30 alkaen.

Parppeinvaaralla sijaitseva Matelin Makia – Pirtin pieni jäätelöpuoti on avoinna tällä viikolla klo 12-18 🍨

Kotimäen Pitotuvalla on perjantaina kesäterassin avajaiset! 🥳

Ilomantsin kunta järjestää perjantaina vapaa-ajan asukkaiden tapaamisen rannalla ja kahvituksen Rantakahvila Ilonpisarassa ☕️

Tanssiyhtye Itätuuli tanssittaa lauantaina Sonkajan lavalla 💃🕺

Jos nälkä yllättää, Kotimäen Pitotuvalta saa kotiruokalounasta.

Ilomantsin leipomon lounaslistalla on mm. keittoja, ja pizzaa saa pitkin päivää!

Elämä on matka. Luo matkastasi omannäköisesi!

Samalla tavalla kuin voit luoda elämästäsi täysin omannäköisen, niin voit luoda sellaisen myös matkastasi. Oletko joskus mennyt matkoillasi vain muiden mukana vaikuttamatta itse siihen, mitä itse haluaisit nähdä? Tai oletko katsonut turistioppaasta ne kaikkein tavanomaisimmat käyntikohteet eksymättä mielenkiintoisille sivupoluille? Kannustan luomaan jokaisesta matkasta aivan uudenlaisen elämyksen, sellaisen, mikä muuten jäisi kokematta. Ripaus erikoisuutta, vähän hulluttelua, uuden oppimisen intoa, lapsenomaista kiinnostusta, ja ennenkaikkea hyvää fiilistä.

Jos suuntaat matkallasi tänne Itä-Suomeen, olen mielelläni apunasi tässä suunnitteluprosessissa. Katsotaan yhdessä, mitä täällä haluaisit nähdä ja kokea ja lähdetään työstämään lomasuunnitelmaa. Olen käytettävissäsi paikan päällä opastuskierroksilla, tai käytäisiinkö yhdessä kiertämässä kahviloita? Tai kirpparikierroksella? Vai suunnataanko pikkukylille ihmettelemään menoa ja meininkiä in the middle of nowhere? Vain mielikuvitus on rajana, kun suuntaat Itä-Suomeen.

%d bloggaajaa tykkää tästä: