Elämä on matka. Luo matkastasi omannäköisesi!

Samalla tavalla kuin voit luoda elämästäsi täysin omannäköisen, niin voit luoda sellaisen myös matkastasi. Oletko joskus mennyt matkoillasi vain muiden mukana vaikuttamatta itse siihen, mitä itse haluaisit nähdä? Tai oletko katsonut turistioppaasta ne kaikkein tavanomaisimmat käyntikohteet eksymättä mielenkiintoisille sivupoluille? Kannustan luomaan jokaisesta matkasta aivan uudenlaisen elämyksen, sellaisen, mikä muuten jäisi kokematta. Ripaus erikoisuutta, vähän hulluttelua, uuden oppimisen intoa, lapsenomaista kiinnostusta, ja ennenkaikkea hyvää fiilistä.

Jos suuntaat matkallasi tänne Itä-Suomeen, olen mielelläni apunasi tässä suunnitteluprosessissa. Katsotaan yhdessä, mitä täällä haluaisit nähdä ja kokea ja lähdetään työstämään lomasuunnitelmaa. Olen käytettävissäsi paikan päällä opastuskierroksilla, tai käytäisiinkö yhdessä kiertämässä kahviloita? Tai kirpparikierroksella? Vai suunnataanko pikkukylille ihmettelemään menoa ja meininkiä in the middle of nowhere? Vain mielikuvitus on rajana, kun suuntaat Itä-Suomeen.

Julkaissut Milaja

Olen paikallisopas, matkaopas, matkanjohtaja ja kieltenopettaja Ilomantsissa, ja palveluni löytyvät Milajan matkat -sivulta milajanmatkat.fi. Toimin oppaanasi matkoilla Itä-Suomeen, kieliin ja hyvinvointiin!

Vastaa