Saimaan makuja kaikilla aisteilla – koe elämyksellinen kulttuurimatka Järvi-Suomessa!

Kuten moni jo tietääkin, olen viime ajat opiskellut matkaoppaaksi ja matkanjohtajaksi. Nyt minulla ja opiskelijakollegallani on näytöt edessä sekä vieraalla kielellä opastamisesta että tuotteistamisesta ja matkanjohtajana toimimisesta. Jännää!

Vieraalla kielellä opastaminen meillä tapahtuu täällä Ilomantsissa, mutta tuotteistamisen ja matkanjohtajan näyttö tehdään yön yli reissuna Järvi-Suomessa, tarkemmin ottaen Saimaa Gastronomyn alueella.

Tässä on tuotos, jota olemme työstäneet, ja koska matkaan lähdemme jo torstaina 11.5., ilmoittautumisia matkalle otetaan vastaan ensi viikon torstaihin 4.5. asti. Jos sinua kiinnostaa kulttuurillinen elämysmatka historiaan, tarinoihin, käsityöläisperinteeseen ja makuihin, hyppää mukaan! Teemoina matkalla on luonto, käsityöläisperinne ja aidot maut. Esimerkiksi Nilkko Brewingin craft-oluissa ja panimokierroksella yhdistyy nämä kaikki, samoin TeaHouse of Wehmais -teehuoneen kuuden teen maistelussa.

Kaikki kohteet, missä käymme, nivoutuu esittelyjemme kautta yhteen ja luovat uniikin kokemuksen ja yhteisöllisen elämyksen. Kysy lisätietoja, jos kiinnostus heräsi!

Julkaissut Milaja

Olen paikallisopas, matkaopas, matkanjohtaja ja kieltenopettaja Ilomantsissa, ja palveluni löytyvät Milajan matkat -sivulta milajanmatkat.fi. Toimin oppaanasi matkoilla Itä-Suomeen, kieliin ja hyvinvointiin!

Vastaa