Miten tuoda lisää hyvinvointia elämään?

Miten tuoda lisää hyvinvointia elämään?

Matkustelu tuo usein hyvinvointia elämään monin tavoin, ja kun voi hyvin, myös jaksaa matkustaa.

Myös opiskelu voi osaltaan lisätä hyvinvointia, ja toisaalta hyvinvointi vaikuttaa oppimiseen.

Kuitenkin niin matkustaminen kuin opiskelukin voi myös stressata ja kuluttaa. Sekä matkoilla että opiskellessa kannattaakin muistaa omasta hyvinvoinnistaan huolehtiminen.

Jaksaminen, energisyys ja hyvinvointi koostuvat lukuisista asioista, joista moneen voi itse vaikuttaa paljon.

Hyvinvointia lisäävät tehokeinot

Niin matkoilla kuin arjessakin ja opiskelussa on hyvä muistaa hyvinvointia lisäävät tehokeinot

  • hengitys
  • liikunta, ulkoilu ja ulkoilma
  • hyvä ravinto ja nesteytys
  • palautuminen, uni ja lepo.

Hengitys

Syvähengitys on tehokas keino rauhoittua stressaavissa tilanteissa. Hengittelyharjoitukset auttavat myös keskittymään. Venäläisillä on tapana istahtaa hetkeksi ennen matkalle lähtöä, mutta samaa voit kokeilla myös opiskeluun: istahda alas, sulje silmäsi ja tee pikameditointi ennen opiskeluhetkeä ja huomaat, kuinka pystyt keskittymään paremmin. Tätä ja muita oppimista ja keskittymistä tehostavia metodeja harjoittelemme tunneillamme.

Liikunta, ulkoilu ja ulkoilma

Hengitykseen liittyy raitis ulkoilma ja ulkoilu. Aivot ja solut tarvitsevat happea voidakseen hyvin, ja liikkuminen tehostaa tätä. Oppiminen tehostuu, kun välillä liikkuu, venyttelee ja vaikka pomppii tai tanssii. Tehokas aivotoiminta edellyttää myös raitista ulkoilmaa.

Hyvä ravinto ja nesteytys

Myös ravintoaineet ja niiden imeytyminen on keskeisessä roolissa hyvinvoinnissa. Pelkällä ravinnolla ei kuitenkaan välttämättä päästä optimaalisiin tuloksiin hyvinvoinnin suhteen, joten ravintoa onkin hyvä täydentää laadukkailla lisäravinteilla ja ravintoaineilla, mitä nykyruokavaliosta ei enää saada.

Palautuminen, uni ja lepo

Palautuminen on avainasemassa jaksamisessa. Jos pystyy palautumaan tehokkaasti, raskaskaan työ ei kuormita niin paljoa. Palautumiseen luonnollisesti auttaa hyvä uni ja lepo, mutta myös mielen hallinta.

Hyvinvointia tukevat tuotteet

Buustaa terveyttäsi ennen matkaa immuunipuolustusta tukevilla tuotteilla

Matkoilla on mukava voida ja jaksaa hyvin. Siksi ennen matkaa ja matkan aikana onkin hyvä buustata omaa immuunipuolustustaan. Olen koonnut kuviin immuunipuolustusta tukevia tuotteita. Kuvia klikkaamalla pääset katsomaan lisätietoja kyseisistä tuotteista ja halutessasi ostoksille suoraan verkkokaupasta.

Helppoja ja ravitsevia välipaloja matkalle ja retkelle

Kuviin on koottu myös matkoille ja retkille helppoja mukaan otettavia välipaloja: energiapatukoita ja veteen tai maitoon sekoitettavia ravitsevia lounaan korvikkeita.

Aivoterveyttä ja aivojen hyvinvointia tukevat tuotteet opiskeluun

Kun voi hyvin ja jaksaa, myös opinnot sujuvat paremmin. Ohessa olevilla tuotteilla on myös aivoterveyttä tukevia vaikutuksia, mikä vaikuttaa oppimiseen. Aivojen hyvinvointia tukemalla tehostuu kognitiivinen toimintakyky, ja aivojen hyvinvointi on tärkeä jo muistin ja keskittymiskyvynkin kannalta.

Uneen, stressiin ja palautumiseen: Viva

Tämä kaikki vaikuttaa myös uneen ja fyysiseen sekä henkiseen palautumiseen, mikä taas osaltaan vaikuttaa jaksamiseen, energisyyteen ja oppimiseen. Unta, palautumista ja stressinhallintaa tukee mm. nopeasti vaikuttava sahramipohjainen Viva.

Tilaa terveyttä verkkokaupasta

On siis olemassa ilmaisia, arjessa toteutettavia keinoja, millä voit vaikuttaa hyvinvointiin, mutta hyvinvointiasi voit tehostaa verkkokauppani tuotteilla. Ne lähetetään kätevästi suoraan lähimpään postiisi.

Allaolevasta palkista pääset tutustumaan koko tuotevalikoimaan. Voin lähettää sinulle tuotteista myös lyhyitä videoita tai muuta tietoa tutustuttavaksi tai esitellä tuotteita ja niiden vaikutuksia Zoomissa.

Vinkki myös matkoille ihonhoitoon sekä pieniin ruhjeisiin ja haavoihin: itse nappaan aina mukaan matkoille helposti mukana kulkevan Skin Serumin.

Protectilla buustaat immuunipuolustustasi ennen matkaa ja matkan aikana.

Viva on sahramipohjainen tuote, joka tukee positiivista mielialaa, kognitiivista toimintakykyä ja jaksamista. Se vähentää väsymystä ja uupumusta ja parantaa keskittymistä, oppimista, muistia ja unen laatua.

Suoliston terveyteen vaikuttaa kahdeksaa luonnollista ravintokuitua sisältävä kuituseos ZinoBiotic.

Aivojen ja immuunijärjestelmän toimintaa voit tukea BalanceOililla.

Voit myös mittauttaa omat D-vitamiinitasosi, rasvahappoarvosi sekä pitkän aikavälin verensokeritasosi helpoilla, kotona tehtävillä kuivaveritesteillä.

Solujen kevätsiivouksen voit tehdä solujen toimintaa tehostavalla ja soluja puhdistavalla ZinoGene-tuotteella

Toimintahäiriöisten solujen lisääntyminen ja solujen uudistumiskyvyn heikkeneminen ovat olennainen osa ikääntymisprosessia.

Se, kuinka nopeasti tätä tapahtuu, on riippuvaista siitä, millaisia ravintoaineita oma ruokavalio sisältää.

ZinoGenestä voit lukea lisää täällä.

Vastaa