Makumatka maailmalle -ruokakierros

Kohde 1

Ruokailu intialaisessa ravintolassa Aisha

Makumatka aloitetaan intialaisesta ravintolasta. Voit valita ruokalistalta esimerkiksi yrittäjän omaa käsialaa olevan kermaisen chicken malai -kanaruoka-annoksen tai kukkakaalikorman vaikkapa mango- tai avokadolassin kera.

Aishan yrittäjän haastattelun voit kuunnella Radio Pogostan kanavalla tai lukea sanomalehti Karjalaisen jutun (maksumuurin takana).

Kohde 2

Tuoteostoksia thaikaupassa Pan Thai Food

Seuraavaksi käymme tutustumassa vuoden alussa avattuun thaikauppaan. Mahdollisuus tuoteostoksiin omakustanteisesti.

Voit kuunnella yrittäjän haastattelun Radio Pogostan kanavalla tai lukea sanomalehti Karjalaisen jutun (maksumuurin takana).

Kohde 3

Lettuja ja teetä venäläisessä teehuone Horsmassa

Jälkiruoaksi nautimme venäläisiä lettuja ja horsmateetä helmikuussa avatulla teehuoneella. Mahdollisuus myös tuoteostoksiin omakustanteisesti.

Voit kuunnella teehuoneen yrittäjän haastattelun Radio Pogostan kanavalla tai lukea sanomalehti Karjalaisen jutun (maksumuurin takana).

Kohde 4

Kotiinviemisiksi kosovolaista baklavaa

Kierroksen lopuksi käymme hakemassa kosovolaista baklavaa leipomolta. (Saatavana vain etukäteistilauksesta.)

Leipomon yrittäjän haastattelun voit kuunnella Radio Pogostan kanavalla tai lukea sanomalehti Karjalaisen jutun (maksumuurin takana).

Lisätiedot

Kierroksen kesto on noin 2 tuntia ja ruokien lisäksi siihen kuuluu keskusteluopastus Ilomantsista, menneisyyden ja nykypäivän monikulttuurisuudesta paikkakunnalla ja alueen ruokatarjonnasta.

Hinta 70€/hlö, kun ryhmän koko on 3-5 henkeä (ALV 0 %). Hinta sisältää intialaisen ruoan ja juoman ravintola Aishassa, letun ja horsmateen teehuoneella sekä baklavaa leipomolta mukaan otettavaksi. Tämän lisäksi thaikaupassa ja teehuoneen putiikissa on mahdollisuus tuoteostoksiin omakustanteisesti.

Ilmoita ruoka-aineallergiat ja ruokaan liittyvät toiveet etukäteen. Opas lähettää Aishan ruokalistat kierrokselle osallistuville ja tilaa ruoat jokaisen mieltymyksen mukaan etukäteen.

Kierros voidaan toteuttaa myös englanniksi ja jatkossa venäjäksi.

Varaa kierros tai tutustu muihin opastuskierroksiini täällä!

%d bloggaajaa tykkää tästä: