Site icon Milajan matkat

Makumatka maailmalle -ruokakierros

Kohde 1

Ruokailu intialaisessa ravintolassa Aisha

Makumatka aloitetaan intialaisesta ravintolasta. Voit valita ruokalistalta esimerkiksi yrittäjän omaa käsialaa olevan kermaisen chicken malai -kanaruoka-annoksen tai kukkakaalikorman vaikkapa mango- tai avokadolassin kera.

Aishan yrittäjän haastattelun voit kuunnella Radio Pogostan kanavalla tai lukea sanomalehti Karjalaisen jutun (maksumuurin takana).

Kohde 2

Tuoteostoksia thaikaupassa Pan Thai Food

Seuraavaksi käymme tutustumassa vuoden 2022 alussa avattuun thaikauppaan. Mahdollisuus tuoteostoksiin omakustanteisesti.

Voit kuunnella yrittäjän haastattelun Radio Pogostan kanavalla tai lukea sanomalehti Karjalaisen jutun (maksumuurin takana).

Kohde 3

Kotiinviemisiksi kosovolaista baklavaa

Kierroksen lopuksi käymme hakemassa leipomolta kosovolaista baklavaa, millä voit herkutella vaikka iltateen kaverina majapaikassasi tai kotona. (Saatavana vain etukäteistilauksesta.)

Leipomon yrittäjän haastattelun voit kuunnella Radio Pogostan kanavalla tai lukea sanomalehti Karjalaisen jutun (maksumuurin takana).

Lisätiedot

Kierroksen kesto on noin 1,5 tuntia ja intialaisessa ravintolassa ruokailun ja baklavan lisäksi siihen kuuluu keskusteluopastus Ilomantsista, menneisyyden ja nykypäivän monikulttuurisuudesta paikkakunnalla ja alueen ruokatarjonnasta. Pääset myös tutustumaan kohteiden maahanmuuttajataustaisiin yrittäjiin ja heidän kulttuuriensa makumaailmaan.

Hinta 55€/hlö, kun ryhmän koko on 3-5 henkeä (ALV 0 %). Hinta sisältää intialaisen ruoan ja juoman ravintola Aishassa sekä baklavaa leipomolta mukaan otettavaksi. Tämän lisäksi thaikaupassa on mahdollisuus tuoteostoksiin omakustanteisesti.

Ilmoita ruoka-aineallergiat ja ruokaan liittyvät toiveet etukäteen. Opas lähettää Aishan ruokalistat kierrokselle osallistuville ja tilaa ruoat jokaisen mieltymyksen mukaan etukäteen.

Kierros voidaan toteuttaa myös englanniksi ja jatkossa venäjäksi.

Varaa kierros tai tutustu muihin opastuskierroksiini täällä!

Exit mobile version