Pellosta pulloon -viinitilakierros

Hermannin Viinitila – aitoja makuja vuodesta 1989

Tutustumme Suomen vanhimman viinitilan historiaan ja nykypäivään sekä kuulemme, mitä tulevaisuudensuunnitelmia Hermanneilla on.

Käymme Viinitornia ympäröineellä vanhalla mansikkapellolla ja 1990-luvulla toimineen Mansikka-aitan pihapiirissä. Kuulemme, miten maut vähitellen saatiin vangittua pellosta pulloon ja lopulta kansainvälisesti palkituiksi tuotteiksi, ja legendaarisella Viinitornilla on mahdollisuus tuotemaistiaisiin.

Kierroksen päätteeksi on myös mahdollisuus tuliaisostoksiin Hermannin viinipuodissa myymälän aukioloaikoina.

Kierroksen tiedot

Kierroksen kesto ilman viinimyymälässä käyntiä 1,5 tuntia: 40€/hlö 3-5 hengen ryhmälle (ALV 0 %), hintaan sisältyy tuotemaistiainen Viinitornilla. Kävelymatkaa on muutamia satoja metrejä.

Kierroksen kesto viinimyymälässä käynnin kanssa 2 tuntia: 45€/hlö 3-5 hengen ryhmälle (ALV 0 %), hintaan sisältyy tuotemaistiainen Viinitornilla. Vajaan kilometrin siirtymä viinipuotiin onnistuu kävellen, pyörällä tai autolla.

Lyhyempi Tornin tarina -kohdeopastus Viinitornilla tuotemaistiaisineen on mahdollista järjestää esimerkiksi puolen tunnin tai tunnin mittaisena. Ota yhteyttä ja sovitellaan opastus aikatauluunne sopivaksi.

Kysy tarjousta isommille ryhmille ja bussiryhmille!

Muuta huomioitavaa: Viinitornin baari-kahvila sijaitsee 33 metrin korkeudessa sekä sisätiloissa että kattamattomalla ulkoterassilla. Ylös voi kulkea rappusia pitkin (188 askelmaa) tai hissillä. Huomioithan, että myös hissillä kuljettaessa on kynnyksiä ja rappusia kymmenkunta. Kierros siis ei ole esteetön, mutta voidaan järjestää myös online-opastuksena.

Tilaa blogini ja uusimmat postaukseni!

Varaa viinitilakierros tai tutustu muihin opastuskierroksiini täällä!

Iltakierros?

Haluaisitko viinitilakierroksen mieluummin auringonlaskun aikaan? Kysy lisää!

Viinitornin löydät näistä somekanavista: